ERVARING & RESULTAAT

“WAT HEEFT LOOPBAANBEGELEIDING VOOR U BETEKEND ?”

Ik had het gevoel dat ik op mijn werk niet voldoende uitgedaagd werd. Ik miste iets maar wist niet wat. Dankzij de loopbaanbegeleiding ontdekte ik een studie die me aansprak en ook nog eens bleek te passen binnen mijn persoonlijkheidsprofiel en interesseveld. Samen gingen we op zoek naar de combinatie werken en studeren. Ik dacht dat het complex zou zijn maar de studie geeft me veel voldoening en de combinatie met mijn werk lukt. Dankzij mijn studie heb ik binnen enkele jaren meer mogelijkheden binnen mijn werkveld.
Ik ben nu veel gelukkiger in mijn job en de combinatie met het studeren maakt het helemaal af. Alleen had ik deze stap niet durven zetten. 
M.G.

Ik heb veel gehad aan jouw professionele hulp. Je werkt op mensenmaat en realistisch. Ik vond de persoonlijkheidsanalyse zeer behulpzaam om mezelf wat beter in te schatten. Ik heb eindelijk de moed gehad om een 75% werkregime aangevraagd en goedgekeurd gekregen. Op deze manier kan ik concreter op een tijdelijke werkaanbieding ingaan in een andere sector. Je hebt me doen inzien dat ik wel nog altijd geschikt ben voor de luchtvaart maar toch talenten heb in andere sectoren. C.V.D.B.

De loopbaanbegeleiding heeft voor mij wel wat betekend, ik ben geruster voor als ik zonder werk zou komen te staan door bij u langs te komen. Ik zou het zeker aan andere mensen aanraden . M.B.

Wat voor mij de persoonlijke loopbaanbegeleiding heeft betekend is het inzicht dat ik verkregen heb in mijn ideale jobomgeving. Ik heb door de loopbaansessies vrij snel beseft dat mijn persoonlijkheid en waar ik naar op zoek ben om gelukkig te zijn in een job, niet overeenkwamen met mijn huidige job. Dit inzicht heeft er voor gezorgd dat ik sterk genoeg in mijn schoenen stond om mijn ontslag te durven geven en op zoek te gaan naar een beter passende werkomgeving, die ik uiteindelijk heb gevonden.  Ik wil je zeker ook nog bedanken voor alle hulp en de fijne gesprekken die we hebben gehad! En wie weet tot binnen X aantal jaar nog eens 🙂 C.N.

Loopbaanbegeleiding kan heel belangrijk zijn in iemands leven. Zoeken naar werk is niet gemakkelijk en als je dan iemand treft die echt naar je luistert en je daadwerkelijk kan helpen in deze zoektocht, dat is van onschatbare waarde. Je wordt erkend als mens en au serieux genomen. Op deze manier blijf je geloven in jezelf en voel je je weer zekerder van jezelf.  Dat kan je dan weer gebruiken in het succesvol solliciteren. Dankje om van deze begeleiding WERK te maken ! L.H.